Welkom
BaVo Saunabouw is een familiebedrijf met eigen fabricatie teams met jarenlange ervaring.

We zijn de specialist in alle soorten sauna's en stoombaden, volledig aangepast aan uw bouwcultuur: klein of groot, voor privé of professionele doeleinden, zonder beperkingen en volgens de regels van alle bouw- en veiligheidsvoorschriften.

Door de kwaliteit van ons materiaal en de vakkundigheid van onze teams kunnen we, samen met onze klanten, telkens weer fier zijn op het eindresultaat dat we afleveren.


Bekijk onze realisaties
Saunabouw, onze passie
De fabricatie wordt bij de klant gedaan door onze vakmensen die allemaal een beroepsopleiding hebben genoten.

Ze beschikken over de nodige kennis om schrijnwerk, sanitair-, elektriciteit-, pleister- of tegelwerken professioneel uit te voeren. We kunnen ook gelijk welk obstakel in de opbouw verwerken zonder afhankelijk te zijn van leveranciers en levertijden.

Dit heeft er mede voor gezorgd dat we over de nodige registraties beschikken om ook grote staatswerken uit te voeren.

Door de ervaring en het kwaliteitsvolle materiaal kunnen wij een jarenlange garantie geven.
Op maat en volgens uw budget
Er zijn verschillende soorten materiaal beschikbaar zodat elk project binnen ieders budget kan vallen: houtsoorten, verlichting, opwarming systemen, afwerkingen aan de buitenzijde, glaspartijen per soort en op maat, vormen en inwerken van muur of dak ramen ...

In samenspraak met de klant, de architect of studiebureau worden de verschillende mogelijkheden besproken op het gebied van het visuele, medische, of pure ontspanning zodat we een prachtige realisatie kunnen maken op maat en volgens uw budget.Lees meer over ons maatwerk
 
Infrarood
De zon is de bron van alle leven op aarde. Wat wij als warmte aanvoelen, is eigenlijk het infrarode deel van het zonlicht.
Sauna
BaVo sauna bouwt voor u een schitterende sauna op maat in de ruimte die u verkiest.
Realisaties
Lees meer over infrarood Lees meer over ons maatwerk Bekijk meer realisaties